Veelgestelde vragen

Welke valuta zijn de prijzen die ik op de site zie?
Alle prijzen zijn in USD.

Ik heb net een bestelling geplaatst, wanneer wordt deze verzonden?
We doen ons best om artikelen zo snel mogelijk te verzenden. Houd rekening met een productietijd van 4-7 dagen voordat uw bestelling wordt verzonden, de gemiddelde verzendtijden zijn 15-21 dagen.
Volgnummers worden 3-5 dagen nadat uw bestelling is VERZONDEN, bijgewerkt. Als u na 7 zaken geen trackingnummer heeft, stuur ons dan een e-mail op danikowarski@gmail.com.

Ik ben niet verliefd op mijn bestelling, kan deze worden geretourneerd? Wat als er een probleem is?
We bieden een 100% geld-terug-garantie als het product defect of beschadigd is. We geven je 30 dagen de tijd om het naar ons terug te sturen voor een volledige terugbetaling. U moet het op eigen kosten terugsturen, zodra we het product hebben ontvangen, zullen we het volledige bedrag van uw oorspronkelijke aankoop terugbetalen. Vermeld alstublieft alle naam en ordernummer op de geretourneerde pakketten.
Let op: als je pakket onderweg is, moet je wachten tot het aankomt en het retourneren voordat je een terugbetaling ontvangt.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
U kunt uw bestelling kosteloos annuleren! U moet uw bestelling annuleren voordat deze wordt verzonden. Als het artikel al is verzonden, gebruik dan ons eenvoudige retoursysteem om een ​​volledige terugbetaling te krijgen.

Ik heb een onjuist adres ingevoerd, wat moet ik nu doen?
Als u de spelling heeft gemist of automatisch een onjuist adres heeft ingevuld, beantwoordt u gewoon de bevestigingsmail van uw bestelling en bevestigt u. Als u eenmaal heeft gecontroleerd of het opgegeven adres onjuist is, laat het ons dan weten via e-mail op danikowarski@gmail.com. Als het opgegeven adres niet klopt, kunnen we het binnen 24 uur naar het juiste adres wijzigen. Er wordt geen restitutie verleend na 24 uur onjuiste indiening.

Hoe lang duurt de verzending?
De verzendtijden variëren omdat we wereldwijd verzenden vanuit verschillende fulfilmentcentra op basis van uw locatie. De gemiddelde levertijd is 15-25 werkdagen.

Ik heb een vraag die niet is beantwoord, kunt u alstublieft helpen?

Absoluut! Wij zijn er om u te helpen uw huis mooi te maken! Stuur ons een e-mail naar danikowarski@gmail.com en we helpen je graag op alle mogelijke manieren.
We ontvangen een groot aantal e-mails. Als u snel antwoord wilt, voeg dan uw bestelnummer toe en pak het probleem duidelijk aan, bedankt.